About Us

 

Gökhan&Koç Law and Consultancy, founded by Attorney Mehmet Alperen Gökhan and Attorney Tayfur Koç, aims to provide all kinds of legal services at the highest quality.

We attach great importance to legal values and client satisfaction and work in this direction. Our goal is to always provide the highest quality service to our clients.

 

A nation whose judicial power is not independent cannot be recognized as a state.

Mustafa Kemal Atatürk
11

Labor and Social Security Law

İş hukuku alanında yetkinliğimiz; iş hukukunun her alanını, özellikle de iş sözleşmelerinin kaleme alınması ve müzakere edilmesi, çalışanların sadakat, gizlilik ve rekabet etmeme yükümlülükleri, iş kazalarından dolayı sorumluluk, rücu talepleri, çalışanların fikri mülkiyet hakları ve buluşları, işe iade, kıdem ve ihbar tazminatları hususlarını kapsamaktadır.

11

Sigorta Ve Reasürans Hukuku

Sigorta Hukuku alanında sektörde öncü sigorta şirketlerinin vekilliğini yapmakla birlikte bu alandaki yetkinliğimiz her türlü sigorta uyuşmazlığının takibini, arabuluculuk aşamalarını, tahkim  ve dava süreçlerini, kazalardan doğan değer kaybı, maddi hasar ve bedeni zararların maddi ve manevi tazmini için gerekli süreçlerin yürütülmesini kapsamaktadır. 

11

Corporate Law

Sektörlerinde öncü bazı şirketlerin danışmanlığını ve iç ilişkilerindeki uyuşmazlıkların çözümlenmeleri noktasında hukuki süreçlerini büyük bir disiplin içinde yürütmekteyiz.

11

Inheritance Law

Mirasbırakanın ölümü sonrasında terekenin ve miras paylarının paylaştırılması ve miras hukuku ile ilgili hukuki süreçlerin takibi ve dava aşamalarını büyük bir özenle yürütmektedir.

11

Real Estate Law

Taşınmazların alım ve satımı, intifa, irtifak, ipotek, kira şerhi gibi ayni ve şahsi hakların tesis ve terkini olmak üzere gayrimenkul hukuku alanında her türlü işlemlerin ifası için hukuki süreci yürütmekteyiz. Ofisimiz müvekkillerinin gayrimenkuller üzerinde yapacakları hukuki tasarrufların alt yapısını hazırlamakta ve müvekkilleri tarafından alınacak ticari veya kişisel kararlar için gerekli uyarıları yapmaktadır.

11

Yabancılar Ve Vatandaşlık Hukuku

Yabancılar ve Vatandaşlık Hukuku alanında hizmet vermekteyiz.

11

İcra Ve İflas Hukuku

 

İcra İflas  Hukuku alanında, alacağın tahsili amaçlı icra takiplerinde borçluya ait tüm  menkul, gayrimenkul ile üçüncü kişilerdeki hak ve alacakların tespiti amaçlı kapsamlı bir süreç yürütmektedir.